ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ 

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της εταιρείας μας. Η PH.GEN Ο.Ε. (εφεξής η «εταιρεία»), που εδρεύει στον Πειραιά, Κολοκοτρώνη 82, ΤΚ 18535, με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 154645707000, ΑΦΜ 801335659, ΔΟΥ Α’ Πειραιά, διά μέσου του ιστότοπού της MyMask.gr, που ταυτόχρονα αποτελεί και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, παρέχει υπηρεσίες λιανικού και χονδρικού εμπορίου ιατρικών αναλώσιμων υλικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρών ιστότοπος δημιουργήθηκε προκειμένου να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες/πελάτες. Η χρήση του διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οι επισκέπτες/πελάτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Η παραμονή του επισκέπτη στις σελίδες του ιστότοπού μας, καθώς και η αξιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται μέσα από αυτές τις σελίδες συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, χωρίς καμία εξαίρεση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

1.Πληροφορίες & Προϊόντα

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον παρόντα ιστότοπο αναφορικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία της εταιρείας, αλλά και τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει μέσω του ιστότοπου (ενδεικτικά : αντιβακτηριδιακά και ενυδατικά ζελέ χεριών, μάσκες προσώπου υψηλής προστασίας, μάσκες ιατρικές μιας χρήσης, προσωπίδες μάσκες μέγιστης προστασίας). Η εταιρεία επιφυλάσσεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που έγιναν εκ σφάλματος, εκ παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και τα οποία προτίθεται να διορθώσει, εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή της.

 1. Πολιτική παραγγελιών και επιστροφών-αντικαταστάσεων

Ο πελάτης μπορεί να προχωρήσει στην παραγγελία του είτε μέσω του παρόντος ιστότοπου (www.myboho.gr) είτε τηλεφωνικώς στο 210-2208459 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλοντας μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] .

Η αποστολή της παραγγελίας από πλευράς μας γίνεται αυθημερόν, εφόσον αυτή έχει καταχωρισθεί μέχρι τις 14.00, άλλως την αμέσως επόμενη ημέρα. Είναι δυνατή και η παραλαβή της παραγγελίας αυθημερόν με επιπλέον κόστος 5€, εφόσον η διεύθυνση αποστολής βρίσκεται εντός των κύριων ζωνών παραδόσεων της Αττικής. Εκτός έκτακτων συνθηκών, οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών και εκτός Αττικής εντός 2-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τον φόρτο εργασίας της εκάστοτε εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας ευθύνεται μόνο ως προς τον χρόνο αποστολής της παραγγελίας και όχι ως προς τον χρόνο παράδοσης αυτής, καθότι ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών εκφεύγοντας της σφαίρας επιρροής μας.

Το κόστος μεταφορικών είναι μηδενικό, εφόσον η παραγγελία σας κοστολογείται άνω των 65€. Για παραγγελίες κάτω των 65€ το κόστος μεταφορικών είναι 3€. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή θα επωμιστείτε επιπλέον χρέωση 2€.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει είτε με αντικαταβολή, δηλαδή με αποπληρωμή κατά την παράδοση στον χώρο σας, με το ως άνω αναφερόμενο επιπλέον κόστος των 2€, είτε με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, δηλαδή πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές, εφόσον δεν έχουν παραβιαστεί οι συσκευασίες τους. Απαραίτητη η απόδειξη αγοράς. Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και μπορεί να αφορά τόσο στο σύνολο της παραγγελίας όσο και σε μέρος αυτής. Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντων, θα πρέπει να μας αποστείλετε, με δικά σας έξοδα, τα προϊόντα προς επιστροφή στην αρχική τους συσκευασία μαζί με το αντίστοιχο φορολογικό παραστατικό. Αφού ελεγχθούν τα προϊόντα, θα προχωρήσουμε σε άμεση επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή στην κάρτα σας, εφόσον έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Εφόσον, με αποδεδειγμένη υποταιτιότητά μας, σας παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ή με μη ακέραια τη συσκευασία τους, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με τα κόμιστρα αποστολής και παραλαβής να επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Προϋπόθεση συνιστά να επικοινωνήσετε μαζί μας κατά την ημέρα παραλαβής ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 1. Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Η εταιρεία στο πλαίσιο των συναλλαγών της μέσω του ιστότοπου ενημερώνει τον πελάτη με βάση τα τηρούμενα κάθε φορά στοιχεία διαθεσιμότητας ή μη των προϊόντων και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα αυτών. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία αναλαμβάνει να ενημερώσει εγκαίρως τον πελάτη για τη μη διαθεσιμότητα, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία ευθύνη.

Η εταιρεία προσπαθεί να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Στο πλαίσιο καλής πίστης, η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται σε σχέση με τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στο site και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων ως προς τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει ως προς τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες/προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ιστότοπου.

Η εταιρεία δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σε αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλες για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται «ως έχει» χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται σε αποζημίωση για οποιαδήποτε ζημία ή/και ηθική βλάβη τυχόν προκύπτει από αδυναμία παροχής των υπηρεσιών και προϊόντων της ή πλημμελή παροχή αυτών, η οποία οφείλεται σε συνθήκες ανωτέρας βίας πάσης φύσεως -όπως απεργία, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσική καταστροφή, κίνηση στους δρόμους εκτός του φυσιολογικού ή άλλων αιτίων πέραν του άμεσου ελέγχου της- ή σε δική της ελαφρά αμέλεια και δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε επιπρόσθετη δαπάνη, παράλειψη, καθυστέρηση, αλλαγή δρομολογίου ή ενέργεια κυβέρνησης ή δημοσίας αρχής.

Οι τρίτες συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας επιχειρήσεις που παρέχουν σε εσάς υπηρεσίες και προϊόντα κατόπιν διαμεσολάβησης ή υπόδειξής μας (παραγωγοί ιατρικών αναλώσιμων υλικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων και επιχειρήσεις ταχυμεταφορών) είναι ανεξάρτητοι πάροχοι προϊόντων και υπηρεσιών και όχι εκπρόσωποι ή υπάλληλοι της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τις ενέργειες, τα σφάλματα, τις παραλείψεις, τις δεσμεύσεις, τις εγγυήσεις, τις αθετήσεις ή τις αμέλειες αυτών των τρίτων επιχειρηματικών συνεργατών ή για τραυματισμούς, θανάτους, υλικές ή άλλες ζημίες ή δαπάνες που προκύπτουν από τις παραπάνω ενέργειες.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις και η ως άνω αποποίηση ευθυνών δεν επηρεάζουν τα νομικά δικαιώματα που δεν δύνανται να αποκλεισθούν με βάση την κείμενη νομοθεσία.

 1. Δικαιώματα Πνευματικής & Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του site, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών γνωρισμάτων, εμπορικών σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λπ., αποτελεί διανοητική ιδιοκτησία της PH.GEN Ο.Ε. και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Ειδικότερα,  ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το site με τον διακριτικό τίτλο «MyMask.gr» ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους είναι αποκλειστικά ιδιοκτησία της εταιρείας ή τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενη από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και διανοητικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή τους στο site δεν θα πρέπει κατά κανέναν τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του site.  Η αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση, αναμετάδοση του υλικού ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας.

 1. Ευθύνη του Χρήστη

Κάθε χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον χρήστη. Η εταιρεία δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρουν οι χρήστες. Οι χρήστες οφείλουν να συμπληρώνουν με ορθότητα και ακρίβεια τα πεδία όνομα, e-mail, τηλέφωνο, επωνυμία, μήνυμα στην online φόρμα επικοινωνίας, καθώς και τα ζητούμενα στοιχεία για τη δημιουργία λογαριασμού ή τη διεκπεραίωση της παραγγελίας τους ως απλοί επισκέπτες. Η χρήση του site υπόκειται στους ελληνικούς, τους ευρωπαϊκούς και τους διεθνείς νόμους και ο χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιεί το site μας με σκοπό την παραβίαση αυτών των νόμων. Στο πλαίσιο των ανωτέρω, οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα/site για:

 1. αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιονδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην PH.GEN ή σε οποιονδήποτε τρίτο ή προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου,
 2. αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.,
 3. αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με τον νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας),
 4. αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
 5. αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τη διακοπή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,
 6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας και
  παρενόχληση τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο,
 7. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών.

Οι χρήστες αναλαμβάνουν την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην εταιρεία από κακή ή αθέμιτη χρήση του site. Σε κάθε περίπτωση οι εγγεγραμμένοι χρήστες ευθύνονται για τη διατήρηση της μυστικότητας του λογαριασμού τους προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε κακόβουλη χρήση από τρίτους και η PH.GEN δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη μπορεί να προκληθεί από την αποκάλυψη των κωδικών πρόσβασής τους. Σε οποιαδήποτε, δε, μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας, θα πρέπει να ενημερώσετε χωρίς καμία καθυστέρηση την PH.GEN με κάθε πρόσφορο μέσο.

 1. 6. Σύνδεσμοι για ιστότοπους τρίτων

Ο παρών ιστότοπος είναι πιθανόν να παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων ή διαφημιστικών banners σε άλλες ιστοσελίδες, οι πάροχοι των οποίων έχουν και την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων και υπηρεσιών τους ή για τις πρακτικές που ακολουθούν σε σχέση με το ιδιωτικό απόρρητο ή άλλα θέματα, αποκλειόμενης κάθε ευθύνης της ιδιοκτήτριας εταιρείας του παρόντος δικτυακού τόπου, όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου. Ως εκ τούτου οι επισκέπτες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών και να απευθύνονται απευθείας στους παρόχους αυτών για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή/και χρήση αυτών.

Περαιτέρω, εναπόκειται στους επισκέπτες του ιστότοπου να λαμβάνουν προφυλάξεις για να εξασφαλίζουν ότι οι σύνδεσμοι που επιλέγουν ή τα προγράμματα λογισμικού που κατεβάζουν (είτε από τον παρόντα είτε από οποιονδήποτε άλλον ιστότοπο) δεν περιέχουν στοιχεία  όπως ιούς, ιούς τύπου worm, δούρειους ίππους, ελαττώματα και άλλα καταστροφικά στοιχεία. Το γεγονός ότι η ιστοσελίδα της εταιρείας μπορεί να περιέχει υπερσυνδέσμους ή διαφημιστικά banners για τους ιστότοπους τρίτων δεν συνεπάγεται ότι εγκρίνει το υλικό που υπάρχει σε αυτούς τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές, ούτε ότι διατηρεί οποιαδήποτε σχέση με τους διαχειριστές τους. Σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να διαβάζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς και την πολιτική ιδιωτικού απορρήτου των ιστότοπων και των εφαρμογών τρίτων που επισκέπτεστε, καθώς περιλαμβάνουν κανόνες και δικαιώματα για την από μέρους τους χρήση των πληροφοριών σας που μπορεί να διαφέρουν από τους αντίστοιχους κανόνες των υπηρεσιών που εμείς παρέχουμε. Το ίδιο ισχύει και για τον ιστότοπό μας. Σας προτρέπουμε να ελέγχετε αυτούς τους ιστοτόπους και τις εφαρμογές τρίτων και να τα χρησιμοποιείτε με δική σας ευθύνη.

 1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Cookies

Για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του MyMask.gr πατήστε στα αντίστοιχα πεδία.

 1. Εφαρμοστέο δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.myboho.gr  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Eλληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει στο πλαίσιο των συναλλαγών μας, εφόσον δεν επιλυθεί φιλικά, κατά τόπον αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το ηλεκτρονικό κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς.